Diskusijos apie akvariumines žuvis, jų priežiurą, veisimą.
ramsius » Ant Lie 27, 2010 5:20 pm
G_187 rašė:ramsius rašė:G_187 rašė:pas mane tas pats, dviese kampa uzsieme duobes kasa, aplink akmenioka sukiojasi, visos kitos sukistos i kita akvos puse. Dabar galvoju, jei rimtai paners - tai ku daryt? kur eksperati musu ramsius raimis?
na nesu joks ekspertas,tik manau pora reiktu atskirt,jau is ramintuko straipsnio nuorodos parasyta''Patelė ant didelio plokščio akmens padeda nuo 300 iki 2000 ikrų. Ikrais rūpinasi abu tėvai, kurių ramybės šiuo metu negalima trikdyti, nes gali sunaikinti prieaugį. Neršto metu reikia užtikrinti visą parą trunkantį akvariumo apšvietimą'',del zuvu subrendimo manau negalima but tokiems kategoriskiems,kad subresta 2m ir ne anksciau,zuvis subresta nuo joms sudaromu salygu,vienam bliude gali subrest anksciau,kitam veliau,pertvaros bendram akvariume tikrai nepades 
mano vienas astrikas is tos poros dar metu neturi. be keliu kapeiku metinukas.
tai gal dar ir jaunas,sunku pasakyt neilindus i zuvu vidu  ,bet kai jau ruosis nerst tai tikrai pamatysi,ir mano pasiulymas kaip ir minejau,atskirk nersti ruosanciasia pora,jei nori sulaukt daugiau gyvu palikuoniu
-

ramsius
- VIP dalyvis

-
G_187 » Ant Lie 27, 2010 5:26 pm
sulinde po kelmu dviese, kasa duobes didziausias, visas kitas zuvis agresyviai varo lauk kuo toliau, soka kazkokius sokius  ka as zinau, nesu patyres akva zuvu nerstuose. o laisva akva tik 30l turiu tai kaip sakant reiks atsisakyt minciu apie tokias idejas, nebent kas paskolintumet koki viedra.
450/180/126/6
-

G_187
- geras dalyvis

-
-
ramsius » Ant Lie 27, 2010 5:47 pm
G_187 rašė:sulinde po kelmu dviese, kasa duobes didziausias, visas kitas zuvis agresyviai varo lauk kuo toliau, soka kazkokius sokius  ka as zinau, nesu patyres akva zuvu nerstuose. o laisva akva tik 30l turiu tai kaip sakant reiks atsisakyt minciu apie tokias idejas, nebent kas paskolintumet koki viedra.
jo panasu kad troksta meiles  ,nors nesu laikes astronautu,tiesiog taip galvoju,o jei tureciau didesni viedra paskolinciau ,turejau 120ltr su trukusiu dugnu tai altairui atidaviau
-

ramsius
- VIP dalyvis

-
G_187 » Ant Rgp 03, 2010 1:39 pm
Nu, nu  tai dabar jau saugosit? vat idomu, praneskit eiga. Man tai idomui kokio dydzio buna 1 men maziukai
450/180/126/6
-

G_187
- geras dalyvis

-
-
ramintukas » Ant Rgp 03, 2010 1:41 pm
G_187 rašė:Nu, nu  tai dabar jau saugosit? vat idomu, praneskit eiga. Man tai idomui kokio dydzio buna 1 men maziukai
kolkas nieko nedarom, pacios gerai saugo, net nezinau kada isnerse, kai grizom- radom ikrus, greitu laiku vel isvyksim, tai kaip bus taip.
-

ramintukas
- geras dalyvis

-
G_187 » Tre Rgp 18, 2010 6:19 pm
as manau, kad mano per jauni, nes lyg pora ir yra, dviese visur, veja visus is savo 'chatos', duobes kartu rausia, bet nerst nenersia. pas mane amzius 1 metai 2 astronotu, kiti vyresni, bet nepatinka vienas kitam.
450/180/126/6
-

G_187
- geras dalyvis

-
-
ramintukas » Sek Rgp 22, 2010 8:44 pm
G_187 rašė:as manau, kad mano per jauni, nes lyg pora ir yra, dviese visur, veja visus is savo 'chatos', duobes kartu rausia, bet nerst nenersia. pas mane amzius 1 metai 2 astronotu, kiti vyresni, bet nepatinka vienas kitam.
O tu akmeni lygiu pavirsiumi jiems idejai? Pas mane jau treciasis astronautas, kuris buvo vienisius, pradejo ta akmeni valyti su didziuoju  cia kazkoks meiles trikampis 
-

ramintukas
- geras dalyvis

-
Grįžti į Žuvys
Dabar prisijungę
Vartotojai naršantys šį forumą: Google Adsense [Bot] ir 2 svečių
|
|