astronotus ocellatus

Diskusijos apie akvariumines žuvis, jų priežiurą, veisimą.

Re: astronotus ocellatus

Standartinė ramsius » Ant Lie 27, 2010 5:20 pm

G_187 rašė:
ramsius rašė:
G_187 rašė:pas mane tas pats, dviese kampa uzsieme duobes kasa, aplink akmenioka sukiojasi, visos kitos sukistos i kita akvos puse. Dabar galvoju, jei rimtai paners - tai ku daryt? kur eksperati musu ramsius raimis?

na nesu joks ekspertas,tik manau pora reiktu atskirt,jau is ramintuko straipsnio nuorodos parasyta''Patelė ant didelio plokščio akmens padeda nuo 300 iki 2000 ikrų. Ikrais rūpinasi abu tėvai, kurių ramybės šiuo metu negalima trikdyti, nes gali sunaikinti prieaugį. Neršto metu reikia užtikrinti visą parą trunkantį akvariumo apšvietimą'',del zuvu subrendimo manau negalima but tokiems kategoriskiems,kad subresta 2m ir ne anksciau,zuvis subresta nuo joms sudaromu salygu,vienam bliude gali subrest anksciau,kitam veliau,pertvaros bendram akvariume tikrai nepades :)

mano vienas astrikas is tos poros dar metu neturi. be keliu kapeiku metinukas.

tai gal dar ir jaunas,sunku pasakyt neilindus i zuvu vidu :) ,bet kai jau ruosis nerst tai tikrai pamatysi,ir mano pasiulymas kaip ir minejau,atskirk nersti ruosanciasia pora,jei nori sulaukt daugiau gyvu palikuoniu
Vartotojo avataras
ramsius
VIP dalyvis
VIP dalyvis

Standartinė G_187 » Ant Lie 27, 2010 5:26 pm

sulinde po kelmu dviese, kasa duobes didziausias, visas kitas zuvis agresyviai varo lauk kuo toliau, soka kazkokius sokius :D ka as zinau, nesu patyres akva zuvu nerstuose.

o laisva akva tik 30l turiu tai kaip sakant reiks atsisakyt minciu apie tokias idejas, nebent kas paskolintumet koki viedra.
450/180/126/6
Vartotojo avataras
G_187
geras dalyvis
geras dalyvis

Standartinė ramsius » Ant Lie 27, 2010 5:47 pm

G_187 rašė:sulinde po kelmu dviese, kasa duobes didziausias, visas kitas zuvis agresyviai varo lauk kuo toliau, soka kazkokius sokius :D ka as zinau, nesu patyres akva zuvu nerstuose.

o laisva akva tik 30l turiu tai kaip sakant reiks atsisakyt minciu apie tokias idejas, nebent kas paskolintumet koki viedra.

jo panasu kad troksta meiles :D ,nors nesu laikes astronautu,tiesiog taip galvoju,o jei tureciau didesni viedra paskolinciau ,turejau 120ltr su trukusiu dugnu tai altairui atidaviau
Vartotojo avataras
ramsius
VIP dalyvis
VIP dalyvis

Standartinė ramintukas » Ant Rgp 03, 2010 1:28 pm

Pas mus vel isnerse.. :)
Vartotojo avataras
ramintukas
geras dalyvis
geras dalyvis

Standartinė G_187 » Ant Rgp 03, 2010 1:39 pm

Nu, nu :) tai dabar jau saugosit? vat idomu, praneskit eiga. Man tai idomui kokio dydzio buna 1 men maziukai
450/180/126/6
Vartotojo avataras
G_187
geras dalyvis
geras dalyvis

Standartinė ramintukas » Ant Rgp 03, 2010 1:41 pm

G_187 rašė:Nu, nu :) tai dabar jau saugosit? vat idomu, praneskit eiga. Man tai idomui kokio dydzio buna 1 men maziukai

kolkas nieko nedarom, pacios gerai saugo, net nezinau kada isnerse, kai grizom- radom ikrus, greitu laiku vel isvyksim, tai kaip bus taip.
Vartotojo avataras
ramintukas
geras dalyvis
geras dalyvis

Standartinė andrius » Tre Rgp 18, 2010 9:09 am

Na musu astronautu porele kas savaite jau nersia, deja kolkas nera kada uzsiimti, todel neuzauga mailius. O kaip tavo G. astronautai, gal jau susidare pora? :)
Vartotojo avataras
andrius
rimtas dalyvis
rimtas dalyvis

Standartinė G_187 » Tre Rgp 18, 2010 6:19 pm

as manau, kad mano per jauni, nes lyg pora ir yra, dviese visur, veja visus is savo 'chatos', duobes kartu rausia, bet nerst nenersia.
pas mane amzius 1 metai 2 astronotu, kiti vyresni, bet nepatinka vienas kitam.
450/180/126/6
Vartotojo avataras
G_187
geras dalyvis
geras dalyvis

Standartinė ramintukas » Pen Rgp 20, 2010 7:50 pm

Maniskiai tai visus kuriuos skriaude pora jau issikrauste :D na o tau turbut teks luktelt turbut, dabar kai isners teks rimtai su ikrais uzsiimti :)
Vartotojo avataras
ramintukas
geras dalyvis
geras dalyvis

Standartinė ramintukas » Sek Rgp 22, 2010 8:44 pm

G_187 rašė:as manau, kad mano per jauni, nes lyg pora ir yra, dviese visur, veja visus is savo 'chatos', duobes kartu rausia, bet nerst nenersia.
pas mane amzius 1 metai 2 astronotu, kiti vyresni, bet nepatinka vienas kitam.

O tu akmeni lygiu pavirsiumi jiems idejai? Pas mane jau treciasis astronautas, kuris buvo vienisius, pradejo ta akmeni valyti su didziuoju :) cia kazkoks meiles trikampis :rofl
Vartotojo avataras
ramintukas
geras dalyvis
geras dalyvis

AnkstesnisKitas

Grįžti į Žuvys

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Google Adsense [Bot] ir 2 svečių

Vartotojo Meniu

DUK
Registruotis
Prisijungti